Sztorik

Ezen az oldalon a saját sztoriaimat, a velem történt izgalmas vagy izgalmatlan eseményeket írom le :D.

1.Egy macska, akinek véget ért az első élete

Volt egy macskám aki gyakran járt el itthonról. Túl gyakran is. Volt hogy több mint egy hétig nem volt itthon. Egyszer egy nap amikor biciklivel mentem, a kanyarnál valamiért jobbra néztem, és akkor megláttam egy macskát az úton. Odamentem, elütötték. Úgy nézett ki mint az én macskám, aki akkor már legalább két hete nem jött haza. Ugyanolyan volt a füle, az oldalán a csíkok, minden mintája olyan volt. Kétségtelen, az én macskám volt. Siettem, ezért pár perc után elindultam. Amikor mentem hazafele, akkor már nem volt ott. Sőt, semmi vérnyom sem volt, egyáltalán nem volt semmi jele annak hogy egyáltalán ott volt e. Otthon apám is mondta hogy látta. Másnap meg csoda történt. Visszatért, ott volt a járdán. Örömömben odaszaladtam, de megijedt és elfutott. Hihetetlen volt, a saját szememmel láttam az úton, tiszta vérben, most meg itt volt éppen és egészségben. Másnap újra megjelent. Akkor már biztos voltam benne hogy él, mivel megsimogattam, és adtam neki enni. Ezek után, vajon egy másik macska volt, vagy az én macskám legyőzte a halált?

2.A labda, ami átkerült egy másik dimenzióba

Egyszer volt egy kis smile-is gumilapdám. Unatkoztam, és azzal szórakoztam. Dobáltam a falhoz, ám egyszer csak az ágy alá esett. Többször is megnéztem alatta és, nem volt ott. Idegességemben, átkutattam az egész szobát, hátha elpattant valahova. Nem találtam sehol. Mindenféle eszembe jutott, a végén amikor már három napig kerestem, az jutott eszembe hogy mi van ha valamiféle dimenziós átjáró nyílt meg az ágy alatt, és elnyelte. És végül kiderült hogy az ágy melletti szekrény hátánál úgy van kialakítva hogy ott van egy kis hely, és oda begurult :D. Azt hittem hogy akkor kötöm fel magam :D.

3.Az óra, ami kilépett az időből

Volt egy karórám. Egy drága karórám, ami pénz kidobás volt. Egyszer egy éjszaka nem tudtam aludni, és hajnalban bekapcsolt az ébresztője. Nem tudtam kikapcsolni, mivel kiesett a kikapcsoló gombja, mondtam hogy pénz kidobás volt.  Na szóval leállítottam, de öt perc múlva újra pittyegni kezdett. Nem sokáig bírtam, végül idegességemben mentem és kihajítottam az előszobába :D. Másnap ezt is, mint a labdát órákig keresgéltük. Már azok jártak a fejemben hogy: Betört valaki és ellopta, vagy elnyelte egy másik dimenzió, vagy akaratlanul elteleportáltam valahová :D. Végül amikor keresgéltem megtaláltam. Az előszobában lévő ágy melletti virág egyik levelén lógott :D.

Hozzászólás