Teleportáció

A teleportáció (most csodálkoztok hogy ezt is meglehet tanulni mi?) a dolgok térben (esetleg időben is) való helyváltozása. Magyarul eltűnik az egyik helyen, és megjelenik a másikon. Eljut A pontból B pontba, bármilyen fizikai hatás nélkül.

Használata:

Fogj egy tárgyat, egy kicsi tárgyat. Beszéljünk most egy üveg golyóról. Szóval fogd ezt a golyót és képzeld el magadban, képzeld el minden részét. Aztán képzelj el egy közeli helyet ahová szeretnéd a tárgyat küldeni. Ezután képzeld el hogy minden része, a molekulák meg mindene eltűnik, és az elképzelt helyen megjelenik. Ha ez véletlenül sikerül, akkor jöhetnek nagyobb tárgyak :).

2.Technika. Igazából ez az amire mindenki vágyik. Amikor saját magadat teleportálod. Képzeld el ahogy az energiában állsz, és áramlik körülötted. Válaszd ki azt a helyet ahová szeretnél menni, aztán ha minden jól alakul bizsergést fogsz érezni a testedben. Képzeld el hogy maga a tested energiává változik, nem, képzeld hogy fénnyé. A fény mint tudjuk nagyon gyors. Aztán fény ként odakerülsz a kiválasztott helyre, ép fizikai formában. Ehhez biztosan állíthatom hogy több év, vagy évtized gyakorlás szükséges. Már akinek :D. A lényeg az hogy ha ezt, vagy bármi mást igazán meg akarsz tanulni, akkor meg is fogod.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s