Asztrál Projekció (kiegészített)

Asztrál Projekció (AP)

Az asztrál projekció az a képesség vagyis cselekvés amikor az ember tudata egy energiatestben (asztrál test) jelenik meg a fizikai világban. A tudat egy másik dimenzióban létezik, ebben a dimenzióban szüksége van egy testre, az asztrál testre, ami láthatatlan és szinte nem is létezik. Nem lehet látni, hallani, megfogni. Lényegében csak szemlél. Mindannyiunknak meg van az asztrál projekció képesség, és állandóan használjuk, amikor alszunk. Alváskor is a tudatunk egy másik dimenzióba kerül át. Az álmaink lényegében meg is történtek, egy másik dimenzióban.

Először is mielőtt még belekezdenél a tanulásba, jobban meg kell ismerned ezt a folyamatot:

Asztrál projekció fordulhat elő tudatosan, vagy akaratlanul. Akaratlanul fordulat elő baleset, valamilyen sokk által. Egy csodálatos dolog. Én csak félig tapasztaltam meg. Kétszer előfordult velem hogy éjszaka csak úgy felébredtem, és ki sem nyitottam a szemem, láttam az előttem levő világító órát. Próbáltam mozgatni a karomat, de először nem sikerült, majd aztán nehezen, de tudtam mozgatni. Kiléphettem volna a testemből, de rájöttem hogy mi történne, és féltem hogy nem tudnák visszamenni, és mondhatjuk hogy visszahúzódzkodtam a testembe. Na de elég is ennyit rólam :D . Lásuk mi kell hozzá:

Tudatos testből kilépés (AP) egyes embereknél könnyű, másoknál nehezebben megy. De bárki megtudja tanulni, és az aki megtanulta az tudja hogy mennyi gyakorlás kell hozzá.
Fontos hogy legbelül minden rendezett legyen, sokaknak azért nem sikerül, mert van valami lelki problémájuk.

Javaslat: Feküdj le egy kényelmes pozícióba, esetleg hallgass zenét hogy eltudj teljesen lazulni. Aztán meditálj körülbelül 10 percet. Ezután elkezdhetjük a gyakorlatot. (A technikákat elalvás előtt, fél éber állapotban próbálhatod)

Technikák:

1.Módszer: A kötél

Képzeld el hogy a plafonról lelóg egy kötél, ami kihúz a testedből.

2.Módszer: Az ágy oldala

Ez a gyakorlat is egyszerű. Nem kell más mint, képzeld el hogy az ágy egyik oldalára húzódik kifele a lelked a testedből.

3.Módszer: A hinta

Képzeld el hogy egy hintán vagy, lassan hintázol, és egyszer csak kirepülsz belőle.

Kérdések és válaszok:

A leggyakrabban feltett kérdés az hogy “biztonságban vagyok ha asztrál utazok?” vagy “biztos hogy vissza tudok kerülni a testembe?”. A válasz igen. Ilyenkor az történik amit te tudatosan akarsz. A mozgás és minden tevékenység az akaratod szerint történik. Ha arra vágysz hogy visszakerülj a testedbe, akkor visszakerülsz. Fontos a koncentráció, a nem koncentrálsz, akkor is visszakerülhetsz. A tudatos AP időt és türelmet vesz igénybe. Mindenki másképp áll hozzá. Így ez eltarthat napokig, hetekig, vagy akár hónapokig is. De ne hagyd hogy bármi is gátoljon, kemény munka, de ha tényleg akarod, akkor sikerülni fog.

Tréning:

Béke és nyugalom

Az első lépés az, hogy találj egy helyet, amely csendes és nyugodt. A kulcs, hogy képes légy meditálni anélkül hogy bármi is megzavarna. Először nem fog menni, de aztán belejössz.

Relaxáció

A következő lépés hogy összpontosíts valamire ami segít az ellazuláshoz. Mint kezdő, összpontosíts a légzésedre. Van aki lótusz ülésben meditál, van aki fekve, te tégy ahogy jólesik.

Zene

Van aki ahhoz hogy ellazuljon egy kellemes zenét hallgat. Semmi szöveg, amely elvonná a figyelmet, csak az üres tudatra törekedünk.

Rezgés

Ahogy meditálsz és relaxálsz, elkezded érezni az energiát a szervezetedben. Előfordulhat elektromos rezgés a fejed és a kezed körül. Néhányan szükségesnek találják összedörzsölni a kezüket, ekkor előfordulhat egyfajta vibráció.

Elválás

Ez kétségkívül a legnehezebb lépés. Lehet kicsit ijesztő és megfélemlítő, de ne féljetek nincs miért aggódni. Egyszerűen képzeld el ahogy kikúszol a testedből. Gyakorold ezt többször, nehéz lesz elérni. Ne aggódj ha egy tucatszor próbáltad és nem sikerült. Ha nyugtalan vagy feszült vagy, tarts egy kis szünetet. Az a legjobb ha naponta csak egyszer-kétszer csinálod.

Utazás

Ha elhagyod a fizikai tested, akkor először nem ajánlott messze menni. Első pár alkalommal csak maradj a szobádban, mert veszélyek is leselkedhetnek rád. Idővel megismerhetsz csodálatos birodalmakat. Esetleg utazhatsz múlt és jövőben is. De csak kis lépésekben haladj. Lassan járj, tovább érsz.

Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás

Továbbra is gyakorold ezeket a lépéseket, amíg nem leszel a mestere. És egy helyben megismerheted az egész világot!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s