Telekinézis

A telekinézisről röviden: A telekinézis egy képesség, ami a tárgyak mozgatását jelenti fizikai és bármilyen külső hatás nélkül. Vagyis gondolattal mozgatni valamit.

Kezdő gyakorlatok:

1.A papírforgatás:

Közismert néven a psy-wheel. Nagyon egyszerű. Nem kell hozzá sok kellék: 1 kis db papír, 1 tű, talapzat (radír)

Magyarázat: Alakítsd a papírt egy négyzet formává, melyet ezután hajts félbe, majd ismét félbe. Így a négybe hajtott papírt fel tudod helyezni a tűre. Fogd meg a tűt, és szúrd a talpazatba, amelyet választottál.Ezután jön a lényeges rész, forgatás. Helyezd a keze(i)d a papírtól kb. 3-5 cm-re. Ezután koncentrálj, képzeld azt, hogy a papír forog, illetve elkezd mozogni. Ha jól csinálod sikerül. Ajánlott a sok próbálkozás és sok ideig.  Ha ez megy, akkor továbbléphetsz a következő szintre.

2.A ceruza forgatás:

A kedvenc gyakorlatom, ezzel kezdtem, a psy-wheelt csak vagy kétszer próbáltam meg :). Ehhez kell a legkevesebb kellék, mindössze 1 ceruza.

Magyarázat: Fogd a ceruzát, tedd le az asztalra, aztán koncentrálj erősen (ne erőlködj, légy nyugodt, zárd ki a külső világot, csak a ceruzát figyeld) képzeld el hogy a ceruza gurulni kezd. Képzeld mondjuk hogy a ceruza vízben van, majd csak jön egy hullám ami megforgatja. Vagy képzeld azt hogy az újaid körül egy energiamező van, ami meglöki a ceruzát. Ne ijedj meg ha hirtelen tényleg energiákat kezdesz látni, én velem is ez volt, ez az auralátás :). Szerintem ez a legkönnyebb képesség, mivel még véletlenül is meg lehet tanulni.  De erről majd külön oldal lesz mint a telekinézisről,

3.Na ha már ez is megy, akkor jöhet más kisebb tárgyak mozgatása. Sok sikert!

Videós gyakorlatok:

Papír forgatása:

Papír levitálása:

Gyakorlat mix:

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s