Pszihonometria

Volt már olyan hogy megérintettél egy tárgyat, és olyan érzés volt mintha a mesélne neked? Ez a képesség a Pszihometria. Nevezik “lelki érintés”-nek. Az a képesség amivel tárgyak múltját, történetét olvashatod. Tárgy-gondolat olvasás. Ezt az erőt gyakran használják eltűnt személyek felkutatására. A használó akár egy ruhadarabból képes megmondani hogy hol a tulajdonosa. A tárgyak tárolják a viselőjük gondolatát, érzelmi állapotát, fontos eseményeket a személy életéből.

A következő gyakorlatok egyszerűek. Segítenek tanulni, fejleszteni a Pszihometria képességet. Mindenkinek meg van ez a képessége bizonyos mértékig, de legtöbben nem foglalkoznak vele tudatosan. Ez az erő nagyon hasznos eszköz, de ne használd rossz célokra, ne zavard senkinek az életét.

Melyik kezet használjuk?

A kéz használata nagyon fontos. A domináns kéz ad információkat, míg a másik befogadja az információkat. Egy egyszerű teszt hogy megtudd melyik kezed a domináns:

1. Tedd a kezed a mellkasod elé.

2. Dörzsöld meg a kezed finoman, hogy növeld az energia áramlást.

3. Mozgasd a kezed közelebb, majd messzebb egymástól, hogy érezd az energia áramlást.

 

Amelyiknél úgy érzed hogy erősebb az energia, az a domináns kéz. Gyakorlat előtt fogd pár percig a domináns kezedben az adott tárgyat. Először egy barátod tárgyával próbálkozz.

1. Ülj lazán, csukott szemmel.

2. Vedd a domináns kezedbe az objektumot.

3. Szüntess meg mindent ami a fejedben van. Minden gondolatot és érzést. Csak a tárgyra koncentrálj.

Lehet hogy előjönnek gondolatok, érzések, dolgok amik látszólag értelmetlenek neked, beszélj arról hogy mit látsz. Néha amikor gyakorlod a pszihometriát, a dolgok homályosak, nem úgy tűnik hogy van jelentőségük. Más esetekben az ellenkezője, bonyolult dolgokat lehet felismerni. Van aki nem kap üzenetet azonnal, ne aggódj, ha nem megy, idővel menni fog. Röviden ennyit tudok mondani a pszihometriáról. Mindenkinek sok gyakorlást!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s