Adomopátia

Eredeti néven Adomopathy (Adoptive Muscle Memory) az a képesség amivel végrehajthatsz egy már korábban látott mozdulatot, rendkívüli pontossággal. Elméletileg lehet másolni a mozgást, harci mozdulatokat, vagy bármilyen fizikai tevékenységet.

Fejlesztése:

Ügyelj arra hogy fejleszd a vizualizációs készségedet, ez  a fő kulcsa az egésznek.

1. Meditálj addig míg mély meditatív állapotba nem kerülsz.

2.Nézz meg egy mozdulatot pár percig amíg akarsz, aztán összpontosíts arra hogy a mozdulat minden részletét feltudd idézni. Aztán próbáld végrehajtani. Próbálkozz addig míg teljesen ugyanúgy végre tudod hajtani, mint ahogy először láttad. Figyeld meg a személy testrészeinek a helyzetét, az izmok összehúzódását, a mozdulatokat. Gondolj arra amit érez a személy a testében, stb. Elemezd és próbáld ugyanúgy végrehajtani. Meg kell tanulnod megérteni, egy összhangba kerülni a személlyel.

3.Az első személy. Élénken képzeld azt hogy tökéletesen tudod végrehajtani a dolgot,  10-60 percen keresztül csináld. (Minél tovább csinálod, annál erősebbek és kifinomultabbak lesznek az agyadban a neurális hálózatok.)  Érezd azt hogy az energia áramlik benned, érezd hogy éber vagy, gyorsak a reflexeid, gyors és erős vagy.

4.Ahogy elképzeled az érzéseket, egyre magabiztosabb leszel, hogy képes vagy rá. Ezzel kondicionálod magad, képes vagy megszüntetni a lehetséges korlátokat, ami megakadályozná hogy végrehajtsd a mozdulatot. Érezd hogy teljesen a mestere vagy az erőnek. Ez segít más képességeknél is. Sok szerencsét!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s